7 Ocak Pazartesi Çorum'da Okullar Tatil Mi?

7 Ocak Pazartesi Çorum'da Okullar Tatil Mi?

7 Ocak Pazartesi Çorum'da Okullar Tatil Mi?
Bu içerik 1487 kez okundu.

Çorum merkez için gece saat 24:00 beklenecek..

Çorumlu öğrenciler akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle ve gece devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle 7 Ocak 2019 Pazartesi okulların eğitim-öğretime devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürü twitter hesabından Çorum Merkez ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı:" Sevgili öğrencilerimiz ve değerli velilerimiz Merkez ilçemiz için Lütfen saat 24.00 bekleyelim. Açıklama yapacağız.."

7 Ocak 2019 Pazartesi Çorum'da birçok ilçelerde okullar tatil edildi.

Henüz Çorum merkezde okullar tatil edilmedi.Ancak bazı ilçelerde okullar tatil edildi.Şu ilçelerde tatil edildi:"Sungurlu, İskilip, Laçin, Kargı, Osmancık, Boğazkale,Oğuzlar,Dodurga "

Çorum Milli Eğitim Müdürlüğü twitter'da iki farklı açıklama yaptı:

"Osmancık, Boğazkale ve Oğuzlar ilçelerimizde de 1 gün eğitime ara verilmiştir."

"Sungurlu, İskilip, Laçin ve Kargı ilçelerimizde yoğun kar yağışı sebebiyle okullarımızda 07/01/2019 pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir."

26 Aralık Çarşamba günü de önce ilçe merkezleri gece saat 4:00-5:00 arası da merkez tatil edilmişti.Bakalım bu kez aynısı yaşanacak mı?

Merkezde okulların tatil edilmesi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmedi.Çorum'da öğrencilerin gözü kulağı yapılacak açıklamada.

7 Ocak Pazartesi Çorum'da Okullar Tatil Mi? çorum kar tatili çorumda 7 ocak 7 ocak pazartesi çorum