E-Devlet'ten Yeni Hizmetler

E-Devlete yeni eklenen hizmetler

E-Devlet'ten Yeni Hizmetler
Bu içerik 2204 kez okundu.

Bu hizmeti kullanarak, “Kredi Limit ve Borç Bilgileri” veya “Çek Bilgileri” rapor başvurusunda bulunabilir veya raporunuzu görüntüleyebilirsiniz.

Hizmete Git ➞


Elektrik Hizmetleri

e-Devlet Kapısı ile 62 ilimizde bulunan 16 elektrik görevli tedarik şirketlerinin serbest olmayan tüketiciler ile son kaynak tedariki kapsamındaki tüketicilere sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Hizmete Git ➞

 


Doğalgaz Hizmetleri

e-Devlet Kapısı ile 46 ilimizde bulunan 34 doğalgaz dağıtım şirketlerinin sunduğu bilgilendirme hizmetlerinin yanı sıra abonelik ve fesih başvuru hizmetlerinden de faydalanabilirsiniz.

Hizmete Git ➞


Adıma Tescilli Araç Sorgulama ( Tüzel Kişiler İçin )

Bu hizmeti kullanarak, Emniyet Genel Müdürlüğü bilgi sisteminde sahibi / ortağı / yetkilisi olduğunuz şirket adına tescilli araçları sorgulayabilirsiniz.

Hizmete Git ➞


Kalfalık, Ustalık, Usta Öğrencilik ve İş Yeri Açma Belgesi Sorgulama

Bu hizmeti kullanarak Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlardan alınan Kalfalık, Ustalık, Usta Öğrencilik ve İş Yeri Açma belgenizi görüntüleyebilirsiniz.

Hizmete Git ➞

E-Devlet E-Devlet Yeni Hizmetler Kredi Limit ve Borç Bilgileri Elektrik Hizmetleri oğalgaz Hizmetleri Adıma Tescilli Araç Sorgulama Kalfalık Ustalık Usta Öğrencilik ve İş Yeri Açma Belgesi Sorgulama