TEOG sınav sonucu ne zaman belli olacak?

26 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde yapılan ve bir milyonda fazla öğrencinin girdiği 2017 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

TEOG sınav sonucu ne zaman belli olacak?
Bu içerik 4659 kez okundu.

26 Nisan ve 27 Nisan tarihlerinde yapılan ve bir milyonda fazla öğrencinin girdiği 2017 TEOG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler ve velileri yakından ilgilediren TEOG sınavı sonucuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'dan resmi açıklama gelmemesine karşın 08 Haziran perşembe günü itibariyle TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınav sonucu açıklanması bekleniyor. 

TEOG SINAV SONUCU ÖĞRENME SAYFASI

TEOG sınav sonucu öğrenme ekranı: TEOG sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir. Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece TEOG sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son notları ve en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

E Okul öğrenci giriş nasıl yapılır?

Yazılı sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen velilerin ve öğrencilerin öncelikle e-okul.meb.gov.tr sayfasına girerek ''Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş'' yapmaları gerekmektedir.

Ardından Öğrenci T.C. Kimlik No ve Öğrenci Okul No kutucuklarına doğru bilgileri girdikten sonra e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne giriş yapabilirler. e-Okul VBS üzerinden sadece sınav sonuçları değil aynı zamanda öğrencinin en son devamsızlık bilgisine de ulaşılabiliyor.

Ayrıca Teog ta yapılan doğru ve yanlışlar bilindiği takdirde sitemizde yer alan puan hesaplama sayfamızdan TEOG puanınızı hesaplayabilirsiniz.

TEOG sınav sonucu ne zaman belli olacak? TEOG sınav sonucu ne zaman TEOG sınav sonucu nasıl öğrenilir? Teog puan hesaplama