LYS Sonuç Takibi!

2017 yılı itibariyle ÖSYM'nin düzenlediği LYS sınav sonucu açıklandı mı? Binlerce öğrencinin merakla beklediği 2017 LYS sınav sonucu bugün saat kaçta açıklanacak?

LYS Sonuç Takibi!
Bu içerik 2060 kez okundu.

Üniversite eğitimine devam edecekler için büyük gün geldi çattı. Bir sene boyunca hazırlanan ve ÖSYM 2017 LYS sınavına giren öğrenciler sınav sonucunu heyecanla bekliyor. Yapılan son dakika açıklamalar neticesinde LYS sınav sonucu bugün açıklanacak. Peki Lisans Yerleştirme Sınav sonucu saat kaçta açıklanacak? 

YGS sınavında 180 alan tüm öğrencilerin girebildiği ÖSYM'nin düzenlediği 2017 LYS sınav sonuç 11 Temmuz Salı günü itibariyle erişime açılıyor. LYS 1 Matematik ve Geometri, LYS 2 Fizik, Kimya ve Biyoloji, LYS 3 Edebiyat ve Coğrafya 1, LYS 4  Tarih, Coğrafya-2 ve Felsefe Grubu (Psikoloji, Sosyoloji, Mantık ve Din Kültürü) ve LYS 4 Almanca, Fransızca ve İngilizce sınav sonuçlarını aşağıda bulunan bağlantıya tıklayarak kolaylıkla öğrenebilirsiniz.


2017 LYS sonuç belgesi adaylara gönderilmeyecek. Adaylar, Lisans Yerleştirme Sınavı sonuçlarını, TC. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin (https://sonuc.osym.gov.tr) internet adresinden öğrenebilecek. Sonuçların açıklanması ile birlikte haberimizin detayından bağlantı aktif hale gelecek. Bu sayfa dışında hiç bir yerden 2017 LYS sınav sonuçları açıklanmayacak.

Lys Sonuç