AÖL 3. Dönem Sınav Sonuçları!

Adaylar için nihayet beklenilen sona gelindi. Gündemde en çok konuşulan ve merak edilen 2017 AÖL sınavı sonuçları, Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi açıklamasına göre bugün ilan edil. PAÖL MEB sınav sonucu öğrenme sayfası ve tüm detayları.

AÖL 3. Dönem Sınav Sonuçları!
Bu içerik 3375 kez okundu.

Sınav sonuçlarını görmek için tıklayınız.

uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezuniyet incelemesinde gözüken öğrencilerin halk eğitimi merkezlerinde  bulunan evrakları taranıp sisteme atılmış ise en kısa zamanda bu öğrencilerin nihai mezuniyeti yapılacaktır.

              Mezun olan öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde kayıt yaptırdıkları halk eğitimi merkezlerinden geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Mezun olan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde düzenlenip Koordinatör Halk Eğitimi merkezlerine gönderilecektir. Diploma takip kısmından diplomanızın nereye gideceğini görebilirsiniz.

Açık öğretim Lisesi (AÖL) 3. dönem sınavları 1 ve 2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirildi. Üç oturumda tamamlanan AÖL sınavının ilk iki oturumu 1 Temmuz Cumartesi günü, üçüncü oturum ise 2 Temmuz Pazar günü yapıldı. Sınavların tamamlanmasının ardından gözler merakla sonuçlara çevrildi. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçlarını heyecanla bekleyen adaylar için nefesler tutuldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2017 iş takviminde de yer alan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav sonuçları açıklandı.

AÖL SINAV SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANDI.

1-2 Temmuz'da yapılan AÖL 3. dönem sınav sonuçları 31 Temmuz tarihinde Açık Öğretim Lisesi (AÖL) resmi internet sitesi üzerinden ilan edildi.

AÖL MEB GİRİŞ SAYFASI SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sınav sonuçları Açık Öğretim Lisesinin resmi internet sitesi üzerinden ilan edilecek.

Adaylar "http://aolweb.aol.meb.gov.tr" adresi üzerinden sisteme öğrenci girişi yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

Sınav sonuçları adreslere postalanmayacak olup yalnızca internet üzerinden sorgulanabilecek.

AOL Sonuçları AOL Sonuç AOL Açık Lise Sonuçları