2017 - 2018 Öğretmenlerin 1.Dönem Sonu Yapacağı İşlemler

Okulların yarı yıl tatiline girmesine çok az bir zaman kaldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2017 - 2018 eğitim öğretim yılının 1.döneminin sonlanmasına kısa süre kala Öğretmenlerin 1. dönem sonu yapacağı işlemler.

2017 - 2018 Öğretmenlerin 1.Dönem Sonu Yapacağı İşlemler
Bu içerik 1772 kez okundu.

1. Dönem Sonunda Öğretmenlerin Yapması Gereken İş ve İşlemler


2017-2018 Öğretim Yılı l.dönem sonunda yapmamız gereken dönem sonu iş ve işlemleri ile ilgili yapılması gerekenler aşağıya çıkarılmıştır.

1) 2017 -2018 öğretim yılı 1. Dönem Sınav Tarih ve notlarının (Seçmeli dersler dahil) eksiksiz girilmesi (AYNI GÜN EN FAZLA 2 YAZILI YAPILABİLİR.)

2) Her dersten mutlaka en az 1 tane Ders ve Etkinliklere Katılım notunun(Seçmeli dersler dahil) verilmesi,

3) Proje verilmiş ise bunlara dair değerlendirme formlarının tutulması ve notlarının e-okul Sistemine işlenmesi ve Proje ödevlerinin öğretmen tarafından saklanması,

4) E-Okul sisteminde bulunan Karne Bilgileri Öğretmen Görüşünün sınıf öğretmenlerince mutlaka her öğrenci için girilmesi

5) Davranış notlarının eksiksiz girilmesi,

6) E-Okul sistemi içerisinde sınıf öğretmenlerince Sınıf Kitaplığı oluşturulduktan sonra her öğrencinin okumuş olduğu kitapların girilmesi,

7) Karnelerin Ortalarına Okul Mührünün basılması, Not Çizelgelerinin Branş ve sınıf öğretmenlerince mutlaka imzalanması,

8) Sınıf ders defterlerinde eksik konu ya da imzaların tamamlanması.

9) Sınıf öğretmenleri tarafından sosyal etkinlikler tamamlandı butonu mutlaka işaretlenerek kaydedilmesi.

10) BEP planı uygulanılan öğrencilere 1. dönem notları; Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı Geliştirme Birimi tarafından bireyselleştirilmiş eğitim programı (BEP) hazırlanır ve bu öğrencilerin başarıları, bu programda yer alan amaçlara göre değerlendirilir.

11) Mazeretleri nedeniyle okula gelmeyen derslere girmeyen öğrencilerin yazılı sınavlarının yapılarak notları okul idaresi ile işbirliği yapılarak girilmesi.

12) 1. Dönem Mazeretsiz olarak yazılı ve uygulamalı sınavlara katılmayan öğrencilere; yazılı, performans ve ders içi etkinlikler bölümlerine G(Girmedi) harfi yazılmalıdır.

13) Öğrencilerden e-okulda dosya bilgileri eksik ya da yanlışlıklar var ise sınıf öğretmenleri tarafından doğru bir şekilde düzeltilerek 19 Ocak Cuma gününe kadar doldurulmalıdır.

14) Öğretmen nöbet defterinde imzası bulunmayan öğretmenlerin nöbetleri bulunan günleri İmzalaması,

15) Not girişlerinin 14.Ocak.2017 Pazar gününe kadar bitirilerek tamamlanması ( 4.SINIFLAR İÇİN 15 OCAK PAZARTESİ )

16) 1.Dönem not çizelgeleri okul idaresi tarafından çıkarılıp öğretmenlere verilecektir.

17) 1.kanaat dönemi not çizelgelerinin 16 Ocak 2017 Salı akşamı saat 17:00 ye kadar Müdür Yardımcısına imzalanarak teslim edilmesi.

18) Not çizelgelerinde eksik ve hatalı olanların düzeltilmesi, imzalanması ve idareye teslim edilmesi,

19) 19 Ocak 2018 günü tüm öğretmenlerimiz karne töreninde okulda hazır bulunacaklardır.

Kamuajans.com

2017 - 2018 Öğretmenlerin 1.Dönem Sonu Yapacağı İşlemler