AÖF 2021 Bahar dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

2020 – 2021 yılı güz dönemi arasınav ve dönem sonu sınavları da online olarak gerçekleştirildi. Bahar dönemi sınavları için ilerleyen günlerde açıklama yapılacak. Pandemi şartları elverir ise yüz yüze, elvermez ise online olarak yapılacak.

AÖF-AÖL - 2021-02-10 01:25:25

AÖF 2021 Bahar dönemi Kayıt Yenileme İşlemleri

2020 yılı koronavirüs ile geçti ve açıköğretim sınavları dahil olmak üzere tüm üniversite sınavları online olarak gerçekleştirildi. 2020 – 2021 yılı güz dönemi arasınav ve dönem sonu sınavları da online olarak gerçekleştirildi. Bahar dönemi sınavları için ilerleyen günlerde açıklama yapılacak. Pandemi şartları elverir ise yüz yüze, elvermez ise online olarak yapılacak.

2020 – 2021 yılı bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat tarihinde başlıyor. Öğrenciler her dönem olduğu gibi bahar dönemi içinde ders ekle sil yaparak ders seçmeli ve kayıt yenileme yapmalıdır.

Kayıt yenileme işlemleri için neler yapılmalıdır.

 Öncelikle  bahar dönemi kayıt yenileme tarihlerini paylaşalım. 2020-2021 Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri 15 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayıp 26 Şubat 2021 Cuma günü sona erecek.

Kayıt yenileme, Ders Seçimi (Ekle-Sil) işlemi ve Kayıt Yenileme Bedelinin Ödenmesiyle gerçekleşecektir.

Ders seçimi yapılmadan bankada ödeme bilgileri oluşmayacak ve öğrenciler kayıtlarını yeniletemeyeceklerdir.

Bahar Döneminde kayıt yeniletecek öğrencilere Fakülte tarafından ders ataması yapılmayacak, öğrenci 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçebilecektir.

Ders seçimi (ekle-sil) işlemi aof.anadolu.edu.tr adresi Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden yapılacaktır. Öğrenciler, ödeme yapmadığı sürece ders seçimi (ekle-sil) işlemi yapabilirler. Ödeme yapıldıktan sonra ders seçimi (ekle-sil) işleminin yeniden yapılması mümkün değildir.

Ödeme bilgileri ders seçimi sayfasında ve bu işlem sonucu dökümü alınan Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasında yer alacaktır. Ders seçimi işlemini yapan öğrenciler 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında; Kredi Kartı/Banka Kartıyla, Ziraat Bankası ATM’lerinden (kartlı veya kartsız), Mobil bankacılık veya İnternet bankacılığından gerçekleştirebilirler.  Kayıt yenileme tarihinin son günü olan 26 Şubat 2021 Cuma tarihinde İnternet, ATM ve Mobil bankacılığından saat 23:30’a kadar ödeme yapılabilecektir. Ancak, kayıt yenileme tarihinin son günü provizyon işlemleri nedeni ile kredi kartıyla ödeme yapılamayacaktır. Öğrenciler ödeme yaptıktan sonra aldıkları belgenin, 2020-2021 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Dönem Öğretim Gideri, Dönem Öğrenim Ücreti ve Dönem Öğrenci Katkı Payı ödemesine ait olup olmadığını mutlaka kontrol etmelidir. Sadece eski borcunu ödeyen, ancak 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi ders seçimi işlemine göre belirlenen kayıt yenileme bedelini ödemeyen öğrencilerin kayıtları yenilenmez.

https://www.aof.com.tr/

Liselerde Nakil ve Geçiş İşlemleri İle İlgili Hususlar

Liselerde Nakil ve Geçiş İşlemleri İle İlgili Hususlar

15:08 - Eğitim Haber

EBAKOD Nedir ve Nasıl Alınır ?

EBAKOD Nedir ve Nasıl Alınır ?

16:22 - Eğitim Haber

Sınıf Rehberlik Dosyasında Bulunması Gerekenler

Sınıf Rehberlik Dosyasında Bulunması Gerekenler

01:36 - Eğitim Haber

Zümreler

Zümreler

09:58 - Zümreler

Değerler Eğitimi Çalışmaları

Değerler Eğitimi Çalışmaları

23:58 - Dokümanlar

"TTKB Dik Temel Abece" Yazı Fontu - İndirin

17:02 - Eğitim Haber

Ehliyet alacaklar için yeni düzenleme

Ehliyet alacaklar için yeni düzenleme

17:09 - Ulusal