Öğretmenlerin 2017 Yılı İl Dışı Tayin Başvuruları Başladı

Öğretmenlerin 2017 Yılı İl Dışı Tayin-Yer Değiştirme Başvuruları Bu Gün (15 Haziran) Başladı MEB Daha önce il içi ve il dışı yer değiştirme takvimlerini açıklamıştı. Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılı yaz dönemi Öğretmenlerin İller arası isteğe ve zor

Öğretmenlerin 2017 Yılı İl Dışı Tayin Başvuruları Başladı
Bu içerik 5992 kez okundu.

Öğretmenlerin 2017 Yılı İl Dışı Tayin-Yer Değiştirme Başvuruları Bu Gün (15 Haziran) Başladı

MEB Daha önce il içi ve il dışı yer değiştirme takvimlerini açıklamıştı.

Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılı yaz dönemi Öğretmenlerin İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri takvime göre bu gün başlayacak.

MEB,İller arası isteğe ve zorunlu çalışma yükümlüğüne bağlı yer değiştirme için 15-21 Haziran tarihleri arasında tercihleri alacak. Sistem, muhtemelen gün içerisinde en kısa sürede açılacak.

21 Haziran'da bitecek il dışı yer değiştirme tercihlerinden 2 gün sonra 23 Haziran 2017 Cuma günü il dışı tayinleri yapılmış olacak.


2017 Yılı Okulların Hizmet Bölgeleri,Alanları ve Hizmet Puanları İL İL Türkiye 


Tayin Başvuruları ve tayin başvuruları ile ilgili gelişmeleri takip etmek için MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün sitesine TIKLAYINIZ

Başvurular MEBBİS üzerinden açıldı.MEBBİS girişi yapıp başvuru yapabilirsiniz.MEBBİS girişi yapılınca sol menüden "Başvuru İşlemleri" ne tıklayıp.İl Dışı Yer Değiştirme'den başvuru yapabilirsiniz.

MEB gün içinde her an İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü'nün sayfasından il il,branş branş il dışı kontenjanları açıklayabilir.

Şimdilik kontenjan.meb.gov.tr adresinden, il milli eğitim müdürlüklerinin öğretmenin çalıştığı okula tahsis ettiği kontenjanlar görülebiliyor.

 2017 İl içi - İl dışı atama takvimi

Ogretmenler.Com

il dışı tayin il dışı atama başvurusu öğretmen il dışı atama başvurusu 2017 il dışı yer değiştirme başvurusu il dışı yer değiştirme