Bilim Sanat Merkezleri öğretmen atama kontenjanları

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından BİLSEM öğretmen atama kontenjan listeleri yayınlandı.

Bilim Sanat Merkezleri öğretmen atama kontenjanları
Bu içerik 2926 kez okundu.

2018 yılı Bilim Sanat Merkezleri (BİLSEM) öğretmen atama kontenjanları

BİLSEM 2018 öğretmen atama kontenjanları açıklandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2018 yılında yapılacak olan BİLSEM öğretmen atamalarında tercih edilecek boş kontenjan listeleri ilan edildi. 2018 Yılı Bilim ve Sanat Merkezleri Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu MEB tarafından geçtiğimi ay açıklanmış BİLSEM atama takvimi doğrultusunda başvurular 5-16 Şubat 2018 tarihleri arasında alınmaya başlanacağı belirtilmişti.
2018 YILI BİLSEM ÖĞRETMEN ATAMALARI

Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan BİLSEM atama kontenjanlarına göre adaylar bulundukları illerdeki BİLSEM’lere tercihte bulunabilecekler. ogretmenlericin.com olarak başka ilden BİLSEM tercih edilemeyeceğini belirtelim. Öğretmenin görev yaptığı ilde kendi alanı ile ilgili BİLSEM kontenjanı varsa tercih edebilir. BİLSEM öğretmen başvuruları 5 Şubat 2018 Pazartesi günü başlayacak ve 16 Şubat 2018 tarihinde sona erecek.
BİLSEM ATAMA KONTENJANLARI

2018 yılında bilim ve sanat merkezlerine alınacak öğretmenlere ait kontenjanlar belirlendi.

2018 Yılı BİLSEM Öğretmen Seçme ve Atama Kılavuzu kapsamında bilim ve sanat merkezlerine alınacak öğretmenlere ait kontenjan listesi için tıklayınız.

Bilim Sanat Merkezleri öğretmen atama kontenjanları BİLSEM