Uzaktan eğitimde sınıf geçme nasıl olacak?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir TV programında bu sorunun yanıtını verdi.

Uzaktan eğitimde sınıf geçme nasıl olacak?
Bu içerik 2126 kez okundu.

Uzaktan eğitimde sınıf geçme nasıl olacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ders geçme sistemiyle ilgili hukukçuların çalıştığını söyledi. 23 Mart’tan bu yana 18 milyon öğrenci için eğitim “uzaktan” sürüyor. Okullar şimdilik 30 Nisan’a açılmayacak ve eğitim de uzaktan sürecek. Peki bu sistemde sınıf geçme nasıl olacak? Milyonlarca veli ve öğrencinin aklında olan soru bu.
UZAKTAN EĞİTİMDE SINIF GEÇME NASIL OLACAK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir TV programında bu sorunun yanıtını verdi. Türkiye'deki uzaktan eğitim sürecinde ders geçme sistemiyle ilgili de çeşitli hazırlıklar yaptıklarını dile getiren Selçuk, hukukçuların bu konuyu çalıştığını, Danıştay’dan görüş aldıklarını kaydetti. 

Birinci dönem notlarıyla sınıf geçme ya da yüz yüze eğitimdeki sınavların hukuksal sonuçlarını incelediklerini anlatan Selçuk, tüm bu çalışmaların en geç 10 gün içinde sonuçlandırılacağını söyledi. 

Uzaktan eğitimde sınıf geçme nasıl olacak sınıfta kalma sınıf geçme sınıf geçme yönetmeliği sınıfta kalma var mı Danıştay uzaktan eğitim MEB Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Ziya Selçuk Öğrenci Okul Eğitim