Kurs Öğretmen Başvuruları Alınmaya Başlandı

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) e-Kılavuz kapsamında öğretmen başvurularının alınmasına başlandı.

Kurs Öğretmen Başvuruları Alınmaya Başlandı
Bu içerik 2154 kez okundu.

MEB Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) e-Kılavuz kapsamında öğretmen başvurularının alınmasına başlandı. 17 Haziran 2019 tarihinde başlayan ve 23 Haziran 2019 tarihinde sona erecek olan ücretli öğretmen başvuruları il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından onaylanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel eğitim kurumları ile açık öğretim kurumları öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen DYK için 1-7 Temmuz 2019 tarihleri arasında kurs sınıflarının oluşturulması, 8 Temmuz 2019 tarihinde kursların başlaması ve 1 Eylül 2019 tarihinde ise kursların tamamlanması planlanıyor.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları e-Kılavuz içeriğinde öğretmen, öğrenci, kursiyer ve yöneticiler ile ilgili iş ve işlemler hakkında bilgiler yer almaktadır. 17 Haziran 2019 tarihinde başlayan başvurular 23 Haziran 2019 Pazar günü sona erecek.

Başvuru yapmak üzere Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönetim Sistemi Giriş ekranı için tıklayınız.

Öğretmenler haber kapsamında yer alan 2018-2019 Destekleme ve Yetiştirme Kursları kılavuzunu indirmek için tıklayınız

Destekleme ve Yetiştirme Kursları DYK kurs başvurusu öğretmen kurs başvurusu