TEOG nakil sonuçları açıklandı!

İşte sonuçlar ve yeni boş kontenjanlar ile tercih listeleri

TEOG nakil sonuçları açıklandı!
Bu içerik 1769 kez okundu.

TEOG (Temel öğretimden ortaöğretime geçiş) sürecinde 1. nakil sonuçları açıklaması ile 2. nakil haftasına girdik. 1. nakil sonuçlarının belli olması ile okullardaki yeni boş kontenjanlar belli oldu ve e-okul'da 21-25 Ağustos nakil başvuruları için tercih listeleri yayımlandı. İşte umutlarını nakil sonuçlarına bağlayanlar için TEOG 2017 1. nakil sonuçları sorgulama sayfası...

TEOG 2017'de yeni bir önemli aşamaya gelindi. İlk nakil başvuruları sonrası bugün  E-okul güncellendi ve TEOG 2017 1. nakil sonuçları açıklandı. Nakil başvurusu yapan öğrenciler başvurularının sonucunu E-okul'daki nakil sonuçları sorgulama sayfasından öğrenilebilir. 

1. TEOG nakil sonuçları için tıklayınız

TEOG 1. nakil sonuçları, boş kontenjanlar ve tercih listeleri ile ilgili sorgulama ve bilgi sayfalarına e-okul'un ana sayfasından erişebilmek mümkün. Aşağıdaki bağlantı ile sonuçları öğrenebilir 21-25 Ağustos nakil başvuru tercih listelerine ulaşabilirsiniz.

NAKİL işlemleri e-okul sayfası için tıklayınız

Açık ortaöğretim kurumlarına yerleşen öğrencilerin, talep etmeleri halinde İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonunca, nakil mevzuatına göre boş kalan kontenjanlara 11-14 Eylül 2017 tarihlerinde, 3 tercih alınarak, YEP üstünlüğüne göre il/ilçe sınırları içerisinde yerleştirmesi yapılacağı duyuruldu. Yerleştirme işlemleri sonucunda öğrencilerin öğrenim görmeye hak kazandıkları okullar belirlenmiş olup, kayıtları sistem tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

TEOG nakil sonuçları TEOG 2017 1. nakil sonuçları TEOG 2017 1. nakil sonuçları açıklandı TEOG 1. nakil sonuçları boş kontenjanlar ve tercih listeleri